Η καλύτερη φροντίδα για τον ασθενή σας!

Θεραπεύστε τον ασθενή σας σαν να ήταν το παιδί σας.

AquaCast Hipster

Η προστατευτική επένδυση AquaCastTM HipsterTM είναι μια αδιάβροχη επίστρωση που εφαρμόζεται σε κακώσεις του σώματος αλλά και σε περιπτώσεις που χρειάζεται να ακινητοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα ένα μέρος του σώματος όταν υπάρχει κάποια παθολογία.

Η ομάδα AquaCast, αποτελούμενοι από ορθοπεδικούς  χειρουργούς  σε συνδυασμό με  μηχανολόγους, αξιοποίησε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να δημιουργήσει ένα προϊόν που προσφέρει στους ασθενείς την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Κατασκευασμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το AquaCast Hipster Protective Liner βελτιώνει την υγιεινή, παρέχοντας ένα φράγμα στα ούρα και τα περιττώματα, αποτρέποντας τους λεκέδες να εξαπλώνονται. Αυτό το φράγμα επιτρέπει στα ούρα και τα περιττώματα να καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα και πιο προσεκτικά, βοηθώντας στη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας μειώνοντας τη μυρωδιά.

Πως λειτουργεί ;

Το Hipster παρέχει ένα φράγμα για να προσφέρει ένα καθαρότερο, πιο υγιεινό γύψο, επιτρέποντας τη διαφυγή της υγρασίας και της εφίδρωσης από κάτω από το γύψο.

Η επένδυση είναι κατασκευασμένη από διογκωμένο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (ePTFE) που περιέχει δισεκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους. Αυτοί οι πόροι, επειδή είναι πολύ μικρότεροι από ένα σταγονίδιο νερού, δεν επιτρέπουν τη διείσδυση ή την απορρόφηση νερού, ούρων ή περιττωμάτων.

Ενώ αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος από μόνο του, είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία του δέρματος ότι οι πόροι επιτρέπουν να διαφύγει οποιαδήποτε υγρασία, ατμός και ιδρώτας κάτω από την επένδυση. Καθώς η θερμοκρασία του σώματος του ασθενούς μετατρέπει τον ιδρώτα σε υδρατμούς, ο ατμός και συνεπώς η υγρασία, μεταφέρονται μέσα από τους πόρους ώστε να παραμείνει το δέρμα στεγνό.

Γιατί είναι προτιμότερη η εφαρμογή του γύψου της AQUACAST;

Η εφαρμογή του AquaCast Hipster Protective Liner μπορεί να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης  παθήσεων του δέρματος. Η εξάτμιση της υπολειμματικής υγρασίας σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη υγιεινή τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σπίτι, προάγει την υγιέστερη επιδερμίδα, μειώνει την οσμή και δημιουργεί μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία στον ασθενή.