Βοηθήματα για την αφαίρεση του γύψου AquaCast Liner™ 

Το άγχος σας συχνά το αντιλαμβάνεται ο ασθενείς σας όταν χρησιμοποιείτε ένα πριόνι για να αφαιρέσετε ένα γύψο από ένα χέρι ή ένα πόδι. Περιστασιακά, οι ασθενείς κόβονται ή καίγονται από τη λεπίδα του πριονιού κατά την αφαίρεση του γύψου. Οι προστατευτικές λωρίδες AquaCast® SawStop® έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης ώστε να αποτρέπουν τυχόν τέτοιους τραυματισμούς. Τα βοηθήματα της AquaCast Liner προσφέρουν επιπλέον προστασία από κοψίματα και εγκαύματα από το πριόνι αφαίρεσης γύψου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τύπο γύψου χωρίς να προκαλούν κάποια ενόχληση ή παραμόρφωση του γύψου.
Το AquaCast Liner έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά βοηθημάτων αφαίρεσης γύψου. Οι προστατευτικές λωρίδες μας SawStop είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές, εύκαμπτες κορδέλες εύκολες στη τοποθέτηση. Επιπλέον, προσφέρουμε δύο μεγέθη του δημοφιλούς Zip Stick προστατευτικού αφαίρεσης γύψου συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου παιδιατρικού μεγέθους.

Saw Stop®  Προστατευτική Ταινία

Αυτή ή προστατευτική μπλε ταινία χρησιμοποιείται για να προσθέσει ακόμα ένα επίπεδο προστασίας στον ασθενή σας. Το υλικό έχει σχεδιαστεί ώστε να εφαρμόζει στο υλικό της AquaCast Liner και να στεγνώνει γρήγορα ακόμη και αφού βυθιστεί στο νερό.

Διατίθενται σε κυλίνδρους διαφόρων μεγεθών. Τα ρολά διαθέτουν συγκολλητική επένδυση για εύκολη εφαρμογή.

Saw Stop® Λευκή Προστατευτική Ταινία

Το υλικό αυτό παρέχει όλη την προστασία της προστατευτικής ταινίας μας SawStop, αλλά είναι επιπλέον πιο άνετο και στεγνώνει ταχύτερα. Θα πρέπει να
χρησιμοποιείται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Τα ρολά διαθέτουν συγκολλητική επένδυση για εύκολη εφαρμογή

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

Όλα τα προϊόντα AquaCast Liner δεν κατασκευάζονται με λάτεξ φυσικού καουτσούκ.

SawStop® Zip Sticks Προστατευτικές Ράβδοι αφαίρεσης Γύψου

Αυτές οι ανθεκτικές προστατευτικές ράβδοι χρησιμοποιούνται όταν η προστατευτική λωρίδα SawStop δεν έχει τοποθετηθεί ή όταν ο ιατρός που αφαιρεί τον γύψο επιθυμεί μια πρόσθετη προστασία. Το Zip Stick γλιστράει μεταξύ του γύψου και της επένδυσης του δέρματος του ασθενούς για να παρέχει το απόλυτο επίπεδο προστασίας.

Για ευκολία στη χρήση του , σας προτείνουμε να τοποθετήσετε κάποια ουσία όπως βαζελίνη στο τέλος της ράβδου για να το διευκολύνετε να ολισθήσει μεταξύ του γύψου και της επένδυσης του δέρματος του ασθενούς. Διατίθενται δύο μεγέθη: Κανονικό και Παιδιατρικό.

Σημειώστε ότι το χρώμα μπορεί να διαφέρει (λευκό ή μπλε).